Interviu cu Andrada Rezmuves. Autoarea carti ” Imbratiseaza-mi defectele”

Mă eliberez prin scris. Mă delectez cu el, şi trăiesc în lumea personajelor mele. Sufăr cu ele, iubesc cu ele, mă îndrăgostesc alături de oamenii imaginaţiei mele. Sunt o persoană timidă în viaţa de zi cu zi, însă sunt o persoană ambiţioasă, sigură şi stăpâna pe situaţie atunci când mă ascund în spatele literelor, cuvintelor şi a poveştilor.

1. Cum și de ce te-ai apucat de scris?

Ai simţit vreodată nevoia de a trăi mai mult? Sentimentul acela că viaţa ta nu îţi este de ajuns? Scrisul mă ajută să trăiesc mai multe vieţi. Să iubesc mai mult. Să simt mai mult. Să fiu diferite personaje. Unele egosite, altele fricoase, îndrăgostite, pesimiste, fericite… Toate la un loc!

2. Cum s-a schimbat viața ta de când ai devenit cunoscută datorită cărții publicate?

Nu cred că s-a schimbat. Sunt prietenă cu cititorii mei. Îmi place să discut deschis cu ei şi să-i fac să se simtă natural în preajma mea, pentru că, faptul că am publicat o carte, nu mă diferenţiază de nimeni. Suntem toţi egali.

3. Cum a apărut pasiunea pentru scris în viața ta?

Mi-a plăcut mereu să scriu. Compuneri, eseuri, tot ce ţinea de şcoala. Când am descoperit wattpadul, am spus că trebuie să încerc. La început, în mod anonim, temându-mă de reacţiile celorlalţi, cu timpul, a devenit o pasiune şi parte din mine. Am simţit nevoia să mă exteriorizez.

4. Care este cel mai important lucru la o carte în opinia ta?

Emoţiile. Dacă scriitorul nu reuşeşte să transmită emoţie, cartea rămâne doar o copertă frumoasă şi câteva pagini goale.

5. Ce mesaj dorești să transmiți prin această carte?

Faptul că viaţa nu este întodeauna roz. Vor apărea neplăceri de-a lungul ei şi persoane care ne vor răni. Consider că cei din viaţa noastră sunt repartizaţi în două echipe: Cei pasageri şi cei ce vor rămâne.

6. Ce relație ai cu cititorii tăi?

Am răspuns mai sus la asta, însă voi răspunde încă o dată. Am legat prietenii frumoase cu unii dintre ei şi îmi doresc să o fac în continuare. Nu vreau ca ei să mă vadă ca pe un „autor” ci, ca pe o persoană cu care pot lua legătura. Le răspund cu drag şi îmi face plăcere să discut cu ei.

7. Care sunt sursele de inspirație pe care le-ai avut la scrierea romanului?

Sincer, mi-e greu să îţi răspund. Tot ce simte Maria pentru Hades, am rupt din sentimentele mele pentru soţul meu. Restul poveştii, a venit de la sine, de parcă am trăit-o într-o altă viaţă.

8. Poți sa ne spui câțiva autori preferați?

Am una singură. Colleen Hoover ♥

9. Ce sfaturi ai da unui tânăr scriitor?

Nu sunt în măsură să dau sfaturi. Tot ceea ce i-aş putea spune este: Dacă iubeşti scrisul, nu renunţa! Trăieşte prin el, simte, iubeşte. Nu ai idee câte lucruri măreţe se pot întâmpla în propria ta minte!

10. Ce reprezintă „Îmbrațișeaza-mi defectele” pentru tine, ca scriitoare?

Visul meu împlinit. Încă nu îmi vine să cred că îmi aparţine, atunci când o ţin în palme. În această poveste am pus jumătate din sufletul meu. M-am îndrăgostit de Hades şi Maria împreună. De povestea lor dureroasă, dar totodată, unică.

11. Care a fost cel mai dificil obstacol în procesul de publicare al cărții?

Hm, nu am întâmpinat dificultăţi. Coperta, ce e drept, mi-a dat ceva bătăi de cap. Mi-am dorit o imagine perfectă şi cred că am găsit-o.

Iti multumesc, Andrada, pentru ca mi-ai acordat acest interviu. Iti urez succes pe mai departe.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

Creează-ți site-ul web la WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat asta: